TipPijnackerNootdorp TipPijnackerNootdorp TipPijnackerNootdorp TipPijnackerNootdorp TipPijnackerNootdorp TipPijnackerNootdorp

Uw mening over Pijnacker-Nootdorp Aanmelden

TipPijnackerNootdorp.nl

1 Marktonderzoek via TipPijnackerNootdorp

Weet u wat de inwoners van Pijnacker-Nootdorp écht vinden? Keuzes kunnen gemaakt worden op basis van onderbuikgevoel, maar klopt dit gevoel ook? TipPijnackerNootdorp zoekt het voor u uit!

Het burgerpanel is van en voor inwoners uit Pijnacker-Nootdorp. Wilt u geen keuzes maken op onderbuikgevoel, maar de juiste prioriteiten stellen en/of zorgen dat er draagvlak is? Bent u bijvoorbeeld één van de volgende doelgroepen, zet TipPijnackerNootdorp dan in bij uw zoektocht naar antwoorden:
- Inwoners
- Ondernemers
- Verenigingen
- Stichtingen
- Wijkraden (woningcorporatie)
- Overheid

Met meer dan 1250 deelnemers voert TipPijnackerNootdorp periodiek onderzoeken uit, variërend van beknopte tot uitgebreide raadplegingen. Voor het verzamelen van de benodigde onderzoeksgegevens maakt TipPijnackerNootdorp gebruik van het eigen gemeenschapspanel.

Door een raadpleging uit te voeren krijgt u concrete input (tips) om onderbouwde keuzes te maken. Lees hier meer over de tip-methodiek.

Interesse in een onderzoek via TipPijnackerNootdorp? Neem contact op met Klaartje van Dijk via enquete@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.

Naast marktonderzoek via TIpPijnackerNootdorp kent Toponderzoek nog diverse andere methodes voor marktonderzoek.

2 Marktonderzoek aangevuld met andere onderzoeksmethoden

Afhankelijk van de onderzoeksvraag zoekt Toponderzoek bijliggende marktonderzoekmethode. TipPijnackerNootdorp is doeltreffend, lokaal, snel en actueel. Voor sommige doelgroepen kan het echter wenselijk zijn om op te schalen met andere veldwerkmethoden. Denk aan schriftelijk, telefonisch, online (o.a. Facebook, Instagram) of het live enquêteren op locatie. Daarbij werkt Toponderzoek met verschillende onderzoeksspecialisten.

Interesse in een aanvullend marktonderzoek? Neem contact op met Klaartje van Dijk via enquete@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.

3 Marktonderzoek in uw eigen organisatie

Ook is marktonderzoek in uw eigen organisatie mogelijk via Toponderzoek, dit kan via Bron Survey. Daarbij wordt een onderzoek, een raadpleging uitgevoerd onder uw eigen ambassadeurs: uw klanten & medewerkers. Aanbeveling marketing vindt plaats. Kijk voor meer informatie op: Bron Survey.

Interesse in een onderzoek voor uw eigen organisatie? Neem contact op met Martijn Hulsen via enquete@toponderzoek.com en bespreek de mogelijkheden.